Natura morta (Batman BSO. Walz to the death)

Estava provant la nova màquina de fotos, l’Olympus,  amb el macro de 150 mm f2.8, quan va aparèixer aquesta.. abella? No sé.. Vull dir que la vam veure i ja estava ben morta qual li vaig fer la foto (per això està tan quieta!).
Tot i així, la veritat és que sembla terrible amb aquestes pinces que té per boca.. Llàstima que no tenia les antenes..
Les abelles, que sí crec que ho és, son tan necessàries per a la nostra vida!! No sé amb quin color posar aquesta foto: si el blau de la llum reflectida a lúll, o al groc que s’intueix a la foto.. Al final faré això..
Avui, m’ha costat triar una cançó que s’hi avingués a la foto: de la mort? d’animals? D’utilitat?
Així que he triat un mix. De la banda sonora de Batman, de ja fa temps (crec amb al Jack Nicholson fent de Jòker, el millor!). HI ha un vals, que ballen juntament amb la Kim Basinger i que porta per títol: “Vals fins a la mort”.  Està bé.. No és massa emotiva..

La mort, però, la veiem lluny, espero.. però sense por..

per a aquesta opció, no hi ha lletra!!!