Majestat. (Jesus Christ superstar. BSO)


Si mai no has visitat cap dels increïbles monestirs que hi ha a Catalunya, estàs fent un sacrilegi. Enguany, vaig repetir visita a Poblet, amb un guia excel·lent, dinàmic que expicava clarament i sense altres pretensions, allò realment destaclable del municipi. Totalment recomanable..
Les fotos, és clar, eren les tòpiques, però, vaig fer aquesta, en què em va venir de gust dividir l’escena en una creu. Vés per on..
El romànic de casa nostra és impressionant. Quan visites un monestir d’aquests, la sol·litud, el silenci, el recolliment t’invaeixen.. Tens ganes de fer un viatge en el temps i viure aquesta època, aquest ambient..
Per aquesta foto he triat una cançó que m’agrada molt. Un èxit en el seu moment. Criticada -per les imatges- i lloada.. Jo m’estimo més lloar-la…
És de l’obra Jesus Christ Superstar.. Paga molt la pena que la vegis si no ho has fet.. I sobretot, sobretot, que la subtitulis si no l’entens, ja que el missatge no té gens des pèrdua..
Una adaptació genial..
Hi he posat el fragment potser més conegut:

Escenes trencadores, sobtades, provocadores.. Boníssim..
Com a creient, penso que també són respectuoses i aclaridores..